Nacomi - óleo de jojoba prensado a frio de cosmético série 30ml Ampliar

Nacomi - zimnotłoczony kosmetyczny olej jojoba 30ml

7,00 € IVA incl.

Aviso: último produto em estoque!

Olej kosmetyczny polecany dla każdego rodzaju skóry, szczególnie dla skóry mieszanej, problemowej i trądzikowej.

Odżywia, zmiękcza, nawilża i natłuszcza skórę twarzy, ciała, włosy i paznokcie.

mais detalhes

Nacomi - zimnotłoczony kosmetyczny olej jojoba 30ml
Opis: Olej jest w 100% naturalny i nierafinowany, co oznacza, że posiada wszystkie swoje dobroczynne składniki i był tłoczony na zimno. Swoją budową chemiczną zbliżony jest do sebum (łój wydzielany przez ludzką skórę). Przyspiesza regenerację komórek skóry. Olej Jojoba dopasowuje się do rodzaju naszej skóry. Ponadto, charakteryzuje się bardzo wysoką zgodnością biologiczną z ludzką skórą, dzięki czemu jest bardzo dobrze tolerowany i szybko się wchłania. Posiadaczki skóry mieszanej często mają problem z dobraniem odpowiedniej pielęgnacji. Skórę cechuje to, że są na niej miejsca suche, a strefa "T" nadmiernie wydziela sebum. Jeśli na co dzień zmagasz się z takimi problemami, to olej Jojoba jest "must have" w Twojej codziennej pielęgnacji. Skład: Olej zawiera nasycone i nienasycone alkohole, skwalen, witaminy A, E i F, fitosterole, kwasy tłuszczowe, kwas mirystynowy. Jest zamknięty w szczelnej, ciemnej buteleczce, która chroni go przed utratą jego właściwości. Właściwości i zastosowanie w kosmetyce: wspaniale nawilża nawet najbardziej przesuszoną skórę wspomaga walkę z rozstępami idealny do stosowania w czasie ciąży i tuż po niej sprawdzi się przy skórze z egzemami, alergią i łuszczycą polecany do skóry trądzikowej stosowany przy łupieżu i poparzeniach słonecznych wzmacnia warstwę cementu międzykomórkowego dodany do mieszanki przedłuża jej ważność zawiera skwalen, który chroni przed utratą wody i jest bakteriobójczy w jego składzie znajdziemy palmitynian cetylu (o bardzo cennych własnościach natłuszczających i odżywczych) Sposób użycia: Niewielką ilość oleju rozsmarować w dłoniach i nakładać na skórę twarzy i ciała. Dodatkowe uwagi: W czystej postaci olej jojoba świetnie sprawdzi się do pielęgnacji twarzy, szczególnie u osób z cerą mieszaną, trądzikową lub problematyczną. Możemy również używać go do masażu i pielęgnacji całego ciała, łagodzi objawy reumatyzmu.  Świetnie nadaje się do pielęgnacji włosów oraz skóry głowy, ponieważ działa również grzybobójczo i dzięki temu może zwalczać łupież. Należy pamiętać, że olej nakłady na włosy lub skórę głowy zawsze przed myciem głowy, na około pół godziny. Ciekawostki Olej jojoba nie jełczeje i posiada w swoim składzie naturalne i silne przeciwutleniacze, dlatego może być przechowywany w swojej postaci nawet przez 25 lat i nie zmienia swoich parametrów. Składniki (INCI): Simmondsia Chinensis Seed Oil 100%
175
https://cosmeticosonline.pt/348-large_default/nacomi-zimnotloczony-kosmetyczny-olej-jojoba-30ml.jpg
Nacomi - zimnotłoczony kosmetyczny olej jojoba 30ml
Opis: Olej jest w 100% naturalny i nierafinowany, co oznacza, że posiada wszystkie swoje dobroczynne składniki i był tłoczony na zimno. Swoją budową chemiczną zbliżony jest do sebum (łój wydzielany przez ludzką skórę). Przyspiesza regenerację komórek skóry. Olej Jojoba dopasowuje się do rodzaju naszej skóry. Ponadto, charakteryzuje się bardzo wysoką zgodnością biologiczną z ludzką skórą, dzięki czemu jest bardzo dobrze tolerowany i szybko się wchłania. Posiadaczki skóry mieszanej często mają problem z dobraniem odpowiedniej pielęgnacji. Skórę cechuje to, że są na niej miejsca suche, a strefa "T" nadmiernie wydziela sebum. Jeśli na co dzień zmagasz się z takimi problemami, to olej Jojoba jest "must have" w Twojej codziennej pielęgnacji. Skład: Olej zawiera nasycone i nienasycone alkohole, skwalen, witaminy A, E i F, fitosterole, kwasy tłuszczowe, kwas mirystynowy. Jest zamknięty w szczelnej, ciemnej buteleczce, która chroni go przed utratą jego właściwości. Właściwości i zastosowanie w kosmetyce: wspaniale nawilża nawet najbardziej przesuszoną skórę wspomaga walkę z rozstępami idealny do stosowania w czasie ciąży i tuż po niej sprawdzi się przy skórze z egzemami, alergią i łuszczycą polecany do skóry trądzikowej stosowany przy łupieżu i poparzeniach słonecznych wzmacnia warstwę cementu międzykomórkowego dodany do mieszanki przedłuża jej ważność zawiera skwalen, który chroni przed utratą wody i jest bakteriobójczy w jego składzie znajdziemy palmitynian cetylu (o bardzo cennych własnościach natłuszczających i odżywczych) Sposób użycia: Niewielką ilość oleju rozsmarować w dłoniach i nakładać na skórę twarzy i ciała. Dodatkowe uwagi: W czystej postaci olej jojoba świetnie sprawdzi się do pielęgnacji twarzy, szczególnie u osób z cerą mieszaną, trądzikową lub problematyczną. Możemy również używać go do masażu i pielęgnacji całego ciała, łagodzi objawy reumatyzmu.  Świetnie nadaje się do pielęgnacji włosów oraz skóry głowy, ponieważ działa również grzybobójczo i dzięki temu może zwalczać łupież. Należy pamiętać, że olej nakłady na włosy lub skórę głowy zawsze przed myciem głowy, na około pół godziny. Ciekawostki Olej jojoba nie jełczeje i posiada w swoim składzie naturalne i silne przeciwutleniacze, dlatego może być przechowywany w swojej postaci nawet przez 25 lat i nie zmienia swoich parametrów. Składniki (INCI): Simmondsia Chinensis Seed Oil 100%
olejki-naturalne
175
https://cosmeticosonline.pt/348-large_default/nacomi-zimnotloczony-kosmetyczny-olej-jojoba-30ml.jpg
Cosmeticos Online
https://cosmeticosonline.pt/img/cosmeticos-logo-1494255714.jpg
Portugalia
Paço de Arcos
Rua Conde de Rio Maior
2770-038
912737966
38.7013322
-9.292084
7.00
EUR
true
7.00
EUR
C62
2
http://schema.org/InStock
http://purl.org/goodrelations/v1#ByBankTransferInAdvance
http://purl.org/goodrelations/v1#PayPal
http://purl.org/goodrelations/v1#AmericanExpress
http://purl.org/goodrelations/v1#DinersClub
http://purl.org/goodrelations/v1#Discover
http://purl.org/goodrelations/v1#MasterCard
http://purl.org/goodrelations/v1#VISA
http://purl.org/goodrelations/v1#DeliveryModeMail
(0 głosów)
 
Opis:

  • Olej jest w 100% naturalny i nierafinowany, co oznacza, że posiada wszystkie swoje dobroczynne składniki i był tłoczony na zimno.
  • Swoją budową chemiczną zbliżony jest do sebum (łój wydzielany przez ludzką skórę). Przyspiesza regenerację komórek skóry.
  • Olej Jojoba dopasowuje się do rodzaju naszej skóry. Ponadto, charakteryzuje się bardzo wysoką zgodnością biologiczną z ludzką skórą, dzięki czemu jest bardzo dobrze tolerowany i szybko się wchłania.
  • Posiadaczki skóry mieszanej często mają problem z dobraniem odpowiedniej pielęgnacji. Skórę cechuje to, że są na niej miejsca suche, a strefa "T" nadmiernie wydziela sebum. Jeśli na co dzień zmagasz się z takimi problemami, to olej Jojoba jest "must have" w Twojej codziennej pielęgnacji.

Skład:

Olej zawiera nasycone i nienasycone alkohole, skwalen, witaminy A, E i F, fitosterole, kwasy tłuszczowe, kwas mirystynowy. Jest zamknięty w szczelnej, ciemnej buteleczce, która chroni go przed utratą jego właściwości.

Właściwości i zastosowanie w kosmetyce:

  • wspaniale nawilża nawet najbardziej przesuszoną skórę
  • wspomaga walkę z rozstępami
  • idealny do stosowania w czasie ciąży i tuż po niej
  • sprawdzi się przy skórze z egzemami, alergią i łuszczycą
  • polecany do skóry trądzikowej
  • stosowany przy łupieżu i poparzeniach słonecznych
  • wzmacnia warstwę cementu międzykomórkowego
  • dodany do mieszanki przedłuża jej ważność
  • zawiera skwalen, który chroni przed utratą wody i jest bakteriobójczy
  • w jego składzie znajdziemy palmitynian cetylu (o bardzo cennych własnościach natłuszczających i odżywczych)

Sposób użycia:

Niewielką ilość oleju rozsmarować w dłoniach i nakładać na skórę twarzy i ciała.

Dodatkowe uwagi:

  • W czystej postaci olej jojoba świetnie sprawdzi się do pielęgnacji twarzy, szczególnie u osób z cerą mieszaną, trądzikową lub problematyczną.
  • Możemy również używać go do masażu i pielęgnacji całego ciała, łagodzi objawy reumatyzmu. 
  • Świetnie nadaje się do pielęgnacji włosów oraz skóry głowy, ponieważ działa również grzybobójczo i dzięki temu może zwalczać łupież.
  • Należy pamiętać, że olej nakłady na włosy lub skórę głowy zawsze przed myciem głowy, na około pół godziny.

Ciekawostki

Olej jojoba nie jełczeje i posiada w swoim składzie naturalne i silne przeciwutleniacze, dlatego może być przechowywany w swojej postaci nawet przez 25 lat i nie zmienia swoich parametrów.

Składniki (INCI):

Simmondsia Chinensis Seed Oil 100%

Pojemność produktu30 ml
Rodzaj skóryTrądzik
Rodzaj skóryWszystkie rodzaje skóry
Rodzaj skóryMieszana
Rodzaj skóryPodrażniona
WłosyWszystkie rodzaje włosów
Wyszukaj poRozstępy
Wyszukaj poSkóra wysuszona
Wyszukaj poMasaż

Opinie (0)

Brak opinii
Zasady oceniania
 
Tylko zalogowani klienci mogą oceniać produkty!
Klient może ocenić produkt tylko raz!
 

14 innych produktów w tej samej kategorii:

Dlaczego Cosmeticos Online ?

   Najlepsze ceny

   Wysoka Jakość

   Wysyłka  24H

Płatności

 

  i więcej...

Zaloguj z Facebook